Over Managing Thoughts

Carine-VerbelenPassie
De drijvende kracht achter Managing Thoughts is Carine Verbelen.
Carine doet alles met volle overgave. Ze leeft met passie, krijgt energie van uitdagingen en prikkelt graag haar creatieve geest.
Voor Carine zijn diepgang en authenticiteit de basis om op een duurzame manier verder te ontwikkelen.

Brede opleidingsbasis
Carine is gecertificeerd ICF coach en Gestalt psychotherapeut.
Ze volgde met succes diverse opleidingen, o.a. NLP, Voortgezette training in het leiden van groepen en teams–VTLG, Enneagram, Projectmanagement ,Preventieadviseur, Haptonomie, Lichaamstaal en bio-energetica.

Ondernemerschap als rode draad door haar carrière
Carine is haar loopbaan gestart als zelfstandig psychotherapeute, trainer en opleidingsorganisator.
Na 10 jaar heeft ze een carrièreswitch gemaakt.
Binnen het bedrijfsleven verzilverde ze haar ondernemers mindset en vervulde diverse pioniersfuncties binnen de domeinen van sales, projectmanagement en preventie op het werk. Dit zowel binnen KMO’s als internationale bedrijven.
In 2010 richt Carine Managing Thoughts op. Onder deze naam begeleidt ze zaakvoerders, leidinggevenden, teams in hun professionele ontwikkeling via coaching, training en organisatieadvies.

Wat typeert haar
Als coach en organisatieadviseur waarderen klanten haar authentieke en waarde gedreven aanpak. Zo creëert Carine vertrouwen en verbinding. Haar helder inzicht zorgt voor duidelijkheid en scherpe focus. Met haar gedreven en inspirerende stijl zet ze mensen aan stappen te zetten, vaak verder dan ze zelf durfden vermoeden. Haar aanpak weerspiegeld haar doelgerichtheid, walk your talk, creativiteit, open mind, persoonlijke betrokkenheid en glasheldere communicatie
Op basis van haar jarenlange ervaring en expertise werkt zij probleemloos met zeer divers uiteenlopende profielen.

Meer weten? Contacteer mij en je kan mij volgen op:

View Carine Verbelen's profile on LinkedIn

 

twittergoogle_pluslinkedin