Jezelf, je klanten, partners en/of medewerkers in dezelfde stroming krijgen, zodat je voortaan met een minimum aan tijd en energie je doelstellingen kan bereiken. Wie wil dat niet als ondernemer? Persoonlijk leiderschap en een ‘zelf-businessplan’ is hierbij cruciaal. Want als je je eigen drijfveren en talenten kent en benut, en hier veerkrachtig in bent, kan je je onderscheiden en succesvol blijven ondernemen. Het houdt je een spiegel voor en je leert gemakkelijker vanuit je eigen kracht.

Herken je bij jezelf dat je soms met een aantal vragen geconfronteerd wordt, waarop je niet dadelijk het antwoord weet?

  • Hoe komt het dat mijn communicatie met sommige klanten vlot verloopt en met anderen niet?
  • Zijn mijn eigen waarden en normen als persoon conform die van mijn bedrijf / partner?
  • Hoe kan ik beter omgaan met mijn work-life balance?
  • Hoe kan ik eindelijk uit mijn valkuil blijven, zodat ik niet blijf doen wat ik altijd doe?

Op deze en andere vragen vind je een antwoord tijdens de 2daagse workshop, en kan je met je persoonlijk businessplan aan de slag.

Wat levert deze workshop jou op ?

  • Inzicht in jouw ondernemersprofiel: je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen. Een kader om je groeimogelijkheden te ontdekken en je te ont-wikkelen als ondernemer.
  • Uitzicht op tijdswinst en zakelijk succes.
  • Overzicht op praktische handvatten om vanuit je persoonlijk businessplan, je bedrijf succesvol te blijven neerzetten en meer omzet te genereren.

Deze interactieve workshop van 2 opeenvolgende dagen is gebaseerd op het enneagram. Het is een dynamisch ontwikkelingsmodel, dat niet op het waarneembaar gedrag focust, maar op de achterliggende overtuigingen, normen, waarden en drijfveren.

Praktische informatie

Voor wie? Voor elke ondernemer, zaakvoerder, freelancer.

Door wie? Deze 2daagse workshop word gegeven door Michel Clerinx en Carine Verbelen. Beiden zijn ervaren begeleiders van ontwikkelprocessen van ondernemers, leidinggevenden, teams en organisaties, en enneagramexperten.

Wanneer? De workshop vindt plaats op vrijdagmiddag 26 en zaterdag 27 april 2013. Start op vrijdagmiddag om 13.30u tot 20.30u en zaterdag van 10 tot 17.30u.

Waar? Bij BurooZ, Duboisstraat 50, Antwerpen

Deelnameprijs? Deze 2daagse workshop kost je slechts 400 €, excl. btw; lunch en dranken inbegrepen. Als je lid bent van BurooZ of M4M, kan je deelnemen aan 350 €, excl. btw.

Inschrijven? Stuur je gegevens door naar carine@managingthoughts.be

Voor meer informatie kan je terecht bij Carine Verbelen, per mail naar carine@managingthoughts.be of geef een seintje op 0471/20 79 77. Past deze workshop nu niet, en wil je graag een volgende workshop bijwonen? Geef dan ook gerust een seintje.

 

twitterlinkedin

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.