Energizing your entrepreneurial mindset

Hoe vaak sta je eigenlijk stil bij het feit dat ondernemende kwaliteiten van mensen het succes van jouw organisatie bepalen, en op het juiste moment nieuwe wegen naar succes inzetten?

walt disney quote 2Managing Thoughts begeleidt en inspireert mens en onderneming in hun ‘ondernemende mindset’ om goesting én resultaat aan elkaar te koppelen. Dit zorgt voor groei en vooruitgang.

Ondernemen vanuit de 6 V’s
Vertrekkende vanuit een duidelijke Visie, kan er in Vrijheid de Verantwoordelijkheid opgenomen worden, om met de nodige Veerkracht de veranderingen die zich aandienen duurzaam aan te pakken. Hierdoor ontstaat er Verbinding en kan er vanuit Vertrouwen verder gebouwd worden.

Aanpak
Er word ingezoomd op de 3 niveaus van het bedrijf: het individu, team en organisatie.
Dit via 3 pijlers:
1. Business coaching om persoonlijke en professionele groei te realiseren
2. Ondernemend leiderschap om maximaal uw medewerkers te betrekken door hun ondernemende mindset te prikkelen. Focus op het optimaliseren van de werking van uw team, zodat er co-creatie ontstaat.
Geen creatie, zonder co-creatie.
3. Organisatieontwikkeling: voor het uitrollen van een innovatieve bedrijfs- of projectstrategie, gebaseerd op de ‘effectuation’-principes en waarde creatie.

Meer weten?
Omdat een website een beeld geeft en gesproken woorden beklijven, sta ik je graag te woord tijdens een vrijblijvend gesprek. Contacteer mij.

twittergoogle_pluslinkedin