Coaching

Een scherpe focus houden op jouw zakelijke en persoonlijke toekomst?
Het kan! Jij staat er niet alleen voor. Ik bied jou een klankbord. Menselijke groei en persoonlijke ontwikkeling is de sleutel  voor het succes van jouw onderneming en die van je medewerkers.
Coaching is precies op die ontwikkeling gericht. Een coach laat je groeien, daagt je uit, inspireert en confronteert je met jouw werkelijkheid.

Jouw kern is mijn focus.boom in zee 3
Centraal hierbij staat persoonlijk leiderschap, als sleutel tot zelfrealisatie.
Hoe zou het zijn als jij je aandacht durft te verplaatsen naar dat wat je beperkt? Wel, juist dan kan je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je evolueert van een vermijdingsproces naar een rijpingsproces, en dat zorgt voor inspiratie.

 

Aanpak
Op basis van jouw persoonlijke vraag, gaan we samen op ontdekkingstocht.
Op ontdekking naar jouw drijfveren, waarden, talenten en valkuilen. Zo ontstaan er inzichten in de factoren die remmend of stimulerend zijn voor jou. Om vandaaruit mogelijkheden en oplossingen te ontdekken die jou samen met je onderneming laten groeien. Hoe bewuster jij bij jouw essentie komt, hoe zuiverder jij jouw weg kan uitstippelen.
De ethische code van de Internationale Coach Federatie word gevolgd.

Resultaat?
Het ontwikkelen van jezelf en van de mensen in jouw bedrijf leidt tot duurzame verbeteringen, meer creativiteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Om te groeien en te winnen, moet je voortdurend jezelf uitdagen en je inzichten verruimen, dit als ondersteuning voor het spelen van jouw beste spel.
Op zoek naar nog meer ROI? Lees dan zeker de blog

Voor wie? Zaakvoerders, leidinggevenden, high potentials

Ben jij op zoek naar een objectief klankbord?
Ik ontmoet je graag voor een half uur durend gratis intakegesprek om samen te bekijken wat een persoonlijk coaching traject voor jou kan betekenen. Contacteer mij.

twittergoogle_pluslinkedin